Paper2Day is papier- en karton leverancier voor de grafische- en verpakkingsindustrie en levert diverse papier- en kartonsoorten. Meer nog dan als papierleverancier, zien wij onszelf als logistieke dienstverlener. In tegenstelling tot de meeste papieraanbieders proberen wij niet onze standaardoplossingen aan afnemers op te dringen, maar zoeken wij, samen met de klant, naar pasklare logistieke oplossingen die zijn afgestemd op de individuele standaardisatie van de afnemer. Eerst analyseren wij het afnamepatroon van de afnemer en geven op basis hiervan een advies.

Het assortiment

Houtvrij mc voor digitaal drukken van Zanders onder de bekende merknaam Silver Digital, silk en gesatineerd. Speciaal voor de verpakkingsmarkt: 2Day Poplar Super GC1 éénzijdig gestreken triplexkarton met een witte achterzijde van de Chinese producent Chenming. Van dezelfde fabriek hebben wij ook de kwaliteit 2Day Poplar Plus GC2 verpakkingskarton met een crème achterzijde. Van Oppboga verkopen wij de soorten Excellent en Outdoor. De Oppboga soorten zijn gelamineerde triplexkartons met een zeer breed aantal gewichten en diktes. 2DAY CKB is een coated kraft board voor toepassingen waarbij extra sterkte vereist is. Ons zelfklevend komt uit Italië. ItalStick heeft een breed assortiment vellen zelfklevend papier en folie, zowel voor plano offset als voor digital printing. Italstick heeft een zeer flexibele attitude. Speciale soorten en formaten, aangepaste lijmsoorten en speciaal gesiliconeerd papier: het is allemaal mogelijk. Van Lessebo verkopen wij gekleurd papier, maar vooral ook de uitmuntende kwaliteit Scandia Digital. Voorts hebben wij het SCA Frontier en Leipa Ultra Square in het assortiment.

Alle genoemde grafische papier- en karton soorten zijn topkwaliteiten van de trendsetters in de papierindustrie. De uitmuntende producteigenschappen worden gekoppeld aan een uitgekiende logistieke service. En omdat iedere relatie uniek is, is onze service maatwerk. De specifieke eisen van de afnemer en de mogelijkheden van de leverancier worden naadloos op elkaar afgestemd.

Uiteraard zijn wij FSC gecertificeerd!