Blog

altijd op de hoogte

Lex van Loon zal deel gaan uitmaken van het management van Paper2Day. Hij gaat zich in het bijzonder richten op de verdere uitbouw van de positie van Paper2Day op de kartonmarkt in de Benelux. Hij begon zijn carrière in de papier- en kartonindustrie in 1985. Vanaf 2001 tot aan het recente faillissement werkte Lex als sales director voor de Schotse papier- en kartonproducent Tullis Russell.

“De ervaring van Lex in de kartonmarkt zal worden gekoppeld aan het gedegen productassortiment van Paper2Day. Met onze recente uitbreidingen op het gebied van o.a. sulfaatkarton, beschikken wij over een compleet portfolio vol oplossingen voor de verwerkers van karton. Dit kan met recht een winnende combinatie worden genoemd en wij zijn erg blij om Lex in ons team te kunnen verwelkomen”, aldus Vincent König.

Lex van Loon voegt hier aan toe: “Alhoewel de aanleiding natuurlijk vervelend is, ben ik blij met alle mogelijkheden die ik nu ter beschikking krijg. Voorheen had ik een assortiment van één fabriek, nu kan ik letterlijk beschikken over alles wat de wereld van karton te bieden heeft. Ik ken Paper2Day als bedrijf en Vincent König als persoon al gedurende vele jaren en we weten exact wat we aan elkaar hebben”.

U  kunt ons bellen op 088 411 4400