• 2dayhibulkboardbanner.jpg
  • excellent_banner_productpagina.jpg
  • outdoor_banner_productpagina.jpg

Oppboga Outdoor tweezijdig gestreken displaykarton. Een topkwaliteit, vlakliggend karton dat speciaal werd ontwikkeld voor kortdurende buitenreclame. 

Oppboga Excellent tweezijdig gestreken displaykarton is het paradepaardje in onze stal. Een topkwaliteit displaykarton voor de meest veeleisende toepassingen. De vlakliggendheid van dit karton is, evenals de verwerkbaarheid, ongeƫvenaard!

2Day Premium GC1 board C2S tweezijdig gestreken triplexkarton. Een uitstekend en prijsgunstig alternatief voor sulfaatkarton. Extra hoge opdikking door de CTMP tussenlaag. Probleemloos te bedrukken en af te werken.

2Day Premium Hi-Bulk board POS tweezijdig gestreken triplexkarton met een buitengewoon hoge opdikking en stijfheid. Het is speciaal ontwikkeld voor point of sale toepassingen, zoals winkelposters, toonbank dozen, displays etc. 2Day Premium Hi-Bulk board is standaard leverbaar van 230 tot en met 2140 g/m2! Vanaf 450 g/m2 is het karton gelamineerd.

Logistiek

Het spreekt voor zich dat de levertijden vanuit Azie langer zijn dan die van Europese leveranciers. Voor de meeste van onze afnemers houden wij daarom speciale voorraad op afroep die met een overeen te komen minimale dropgrootte kunnen worden afgeroepen. De prijzen zijn inclusief alle kosten voor opslag en financiering. De klant betaalt een vaste prijs per ton en niet eerder nadat de levering is afgeroepen. Levering vanuit afroep duurt doorgaans ca. 2 Ć  3 werkdagen.

Downloads

Oppboga Outdoor infosheet

Oppboga Excellent infosheet

2Day Premium Hi-Bulk infosheet

2Day Premium Hi-Bulk board POS datasheet

2Day Premium GC1 board C2S datasheet

 

U  kunt ons bellen op 088 411 4400