• 2daypokerbanner.jpg
  • holographic-board.jpg
  • metallized.jpg

Het kartonassortiment van Paper2Day is compleet. Een aantal speciale soorten maakt deel uit van het aanbod. De leveranciers komen uit Azië en het spreekt voor zich dat de levertijden langer zijn dan die van Europese leveranciers. Voor de meeste van onze afnemers houden wij daarom speciale voorraad op afroep die met een overeen te komen minimale dropgrootte kunnen worden afgeroepen. De prijzen zijn inclusief alle kosten voor opslag en financiering. Onze klanten betalen een vaste prijs per ton en niet eerder nadat het karton is afgeroepen. Levering vanuit afroep duurt doorgaans ca. 2 à 3 werkdagen.

Speelkaartenkarton

2DayPoker is een klassiek speelkaartenkarton met een zwarte tussenlaag. 2DayPoker is verkrijgbaar in 4 standaard gramgewichten: 270, 280, 285 en 300 g/m2.

Gemetalliseerd karton

Transfer gemetalliseerd karton vormt de ideale basis voor b.v. vouwverpakkingen en blisterkaarten. Maar gemetalliseerd karton wordt ook in toenemende mate ingezet voor reclamedrukwerk dat moet opvallen, zoals (boek)omslagen en direct marketing producties. Leverbaar in goud en zilver. Recyclebaar, dus milieuvriendelijk.

Holografisch karton

Wij leveren topkwaliteit holografisch karton. Standaard holografisch patronen of custom made hologrammen worden op karton aangebracht met de meest vooruitstrrevende technieken. Geschikt voor de meest veeleisende verpakkingsapplicaties. Dit karton is verwerkbaar in de meest voorkomende druktechnieken. Hèt karton voor drukwerk dat aan de hoogste veiligheidseisen moet voldoen:

  • Uitstekende bedrukkingseigenschappen
  • Perfect oppervlak
  • Prachtige holografische reproductie

Download(s)

2DayPoker datasheet

 

U  kunt ons bellen op 088 411 4400